Tuesday, November 6, 2007

definitii

is( a se citi ish). in evrita inseamna barbat. cuvant simplu, cu personalitate, dur si scurt, care sugereaza protectie si siguranta, stabilitate si...stai putin...asta e definitie de dictionar pentru Fat Frumos.
inapoi la realitate: barbatul roman neaos se prezinta sub cel putin 3 forme: scund cu chelie, inalt cu ego puternic, sau gras cu cupa dublu d. prima categorie e reprezentata de oameni mediocri, cu familii mediocre, care muncesc mult pentru a asigura trai minim familiei, de care e legat sufleteste.
inaltii cu ego puternic sunt barbatii metrosexuali, preocupati de cariera si suvite blonde sau adidasi aurii, geci cu blanita si look de 50 cent. condusi in viata de dorinta dupa bani, putere si femei. prea mandri sa recunoasca nevoia dupa altcineva decat ei insisi.
grasunul cu dublu d este vorbitorul gupului barbatilor cu punga, trimisi de sotie la cumparaturi. nemultumiti de viata de familie, gasesc refugiul in mancare traditionala romaneacsa (sorici cu ceapa si paine alba), si in discutii la coltul blocului sau in autobuz despre incompetentii alesi in campania electorala trecuta.

No comments: