Wednesday, October 20, 2010

i love 2day

nu stiu daca e pt ca de 2 ore ascult aceeasi melodie vesela intr-una, sau pt ca imi tot scriu cu laura, care sta intr-un cubicle inconjurata de bucuresteni stresati si fara simtu' umorului. nu stiu daca e din cazua ca am putut azi sa port noii mei ochelari "vintage" sau pentru ca pot sa scriu si sa zic vintage si sa nu ma simt parvenita.
poate e pt ca azi soarele straluceste mare si frumos pe tot ceru' si pe 32 nu m-a deranjat ca am fost inghesuita de toti pensionarii care se grabeau sa ajunga la piata cand abia se dezmortesc tarabele cu fructe si legume puturoase(lene, nu miros).
si totusi...cred ca e datorita culorilor de pe Tampa si nu numai, care te fac sa te uiti la ele si sa pierzi notiunea timpului.
nu ma deranjeaza nici faptul ca nu pot vorbi din cauza durerii de gat sau nasul care azi ar trebui prevazut cu un robinet pentru a simplifica respiratia. oricum, ceea ce e cel mai ciudat este ca nu m-a deranjat nici macar faptul ca din nou, pt a 1000-a data vecinu' Ilie hranea porumbeii pe geamul meu.
ba nu...stiu...e pt ca in sfarsit am gasit ceva ce as putea sa ii iau Ericai de ziua ei si probabil ca va avea ocazia sa se foloseasca de respectivul articol cel puitn intr-o anumita zi din anul curent.
da...azi e zi buna si sper sa mai fie din astea, ca nu strica deloc :)
bine...e doare 10.53 dimineata, asa ca nu stiu cat o sa tina euforia asta

Tuesday, October 5, 2010

De 2 zile lucrez intr-un centru comercial din Brasov si ca in oricare centru comercial sau spatiu public din Romania, merge radioul toata ziua cu intentia de-a lasa la o parte judecata si sa dai 500 de lei pe un fular, ca doar si asta pe care il auzi in surdina are unu'. In fine...asta poate nu ar fi toata problema daca nu ar fi cucu gaga aia urlandu-mi in urechi vesnica pomenire de romante esuate si nu mai stiu ce. Pot spune cu toata convingerea ca o detest pe femeia asta... nu numai muzica ei, ci intregul concept creat in jurul ei. M-am saturat si de tot puberii cu aspiratii gaga dintr-o extrema si de nehortaratii astia cu geci negre de vinilin care umplu strazile si se plimba cu trusa de igiena personala in jurul incheieturii, in cealalta. NU sunt nici pe departe un model in ceea ce priveste vestimentatia, dar chiar mi-a ajuns cu pretextele astea de oameni. aaa...si din pacate, nu e vorba de fete, ci mai degraba de baieti.
Cu siguranta nu se va schimba nimic daca mi-am dat cu parerea despre acest aspect al vietii cotidiene, dar macar i got it off my chest.