Friday, October 30, 2009

stiu ce vreau

vreau sa am timp sa coc paine,
vreau sa ma plimb prin padure fara sa simt miros de mici,
vreau sa mananc castane coapte,
vreau sa imi vad familia,
vreau sa cant colinde,
vreau sa fac un cadou
vreau sa vorbesc mai des engleza
vreau sa pot sa cant fara sa simt groaza tacerii inca un an
vreau sa vina Laura inapoi
vreau sa nu imi mai fie dor
vreau sa fiu om mic, dar totusi mare
vreau sa vreau numai ceea ce imi permit sa vreau pentru a fi fericita.

Monday, October 19, 2009

ce face oboseala din om

imi vine sau nu sa cred, este ora 4.36 in dimineata zilei de 20.10.2009 si constat ca sunt in aceeasi incapere de cel putin 18 ore.

scriem de zor si ne stoarcem creierul de formulari in limba romana care sa se apropie de...normalitate la ora asta, pt ca sensul e absent de pe la ora 23.00, ieri.

nu stiu exact de unde am acum chef sa tastez, dar cert este ca vad tastele. dupa 18 ore de holbat in monitoare de diferite diagonale, inca reusesc sa vad ca daca apas pe butoanele astea din fata se misca pe ecran un cursor ce sper ca lasa in urma o propozitie.

colegele mele sunt anesteziate de idei si initiative si planuri. eu...doar incerc sa evit sa imi vina randul la emiterea de fraze inteligente, caci de mult nu mai sunt in stare de asta

Thursday, October 8, 2009

vreau un catel

si nu vreau unul de plus sau de plastic. de fiecare data cand am zis ca vreau catel, am primit un soi de mutra de plus cu sapca in cap pe care scrisese vreun chinez exploatat intr-o fabrica "i love you".

dar totusi... revenind: daca ar putea sa fie un Beagle sau...un Beagle as fi tare fericita :)

inca de cand eram mica am sperat la 2 lucruri in viata de "om mare": un catel si o gradina cu flori multe pe care sa nu le taie nimeni.
mi-am dat seama recent ca...la scoala am fost, de crescut am crescut, de imbatranit...nici numai zic...deci a cam trecut vremea, m-am facut om mare si?...nici catel, nici gradina.
in schimb am diplome de merit peste care nu se uita nimeni, despartiri de oameni dragi care au luat o parte din mine cu ei, niste zambete prafuite intr-o cutie de pantofi si...multe motive sa fiu "mandra" de mine...dar nu vreau. vreau doar un catel si o gradina