Tuesday, October 30, 2007

ce ti-e si cu dragostea asta...

ce-i asa de fain la dragoste de o vrea toata lumea? mor oamenii pt ea, se bat, se impaca, se tradeaza, isi zambesc si se lovesc din nou...pt ce?
de fapt...ce e dragostea? e o dorinta egoista de a avea pe cineva, sau pur si simplu nu incapem in noi insine si simtim nevoie sa ne extindem in sufletul altcuiva? si de ce o cheama dragoste? ca parca la simpla rostire a cuvantului rosesti si suspini aiurea dupa un vis neimplinit, un print pe vreun cal, sau vreo printesa intepata de trandafiri malefici.
si daca tot e asa de faina, de ce suferi daca ai dragoste? cum se face ca astea doua mereu sunt impreuna si nu pot exista una fara alta? nu ti se pare nedrept ca in acelasi sistem sa ai si microbul si leacul...dar stai..care e microbul si care e leacul? offf...vezi ce greu e?...
poate nu e pt muritori sa o inteleaga, ci doar sa o simta. poate nici macar sa o simta, ci doar sa isi inchipuie ca simt pt ca ne-au amortit sufletele de atatea filme care iti vand retete de dragoste: priviri flirtoase+nod in gat+inghtitura de nod ca sa faci invitatie in oras+vizita la film+sarut inainte, in timpul sau dupa film+happily ever after+ trei puncte mari de suspensie.
se mai adauga si cateva lupte si obstacole din cand in cand, dar sablonul e cam acelasi.
no...amu care stie de ce vrea dragoste...sa zica.

1 comment:

sQuanto said...

ciao Carmen ! ... mi-o placut articolul tau... si mi-o mai placut faptul ca... Biblia e cartea ta preferata... :)... e si cartea mea preferata... ....

............dk si tie ti-ar face placere mi-ar placea sa putem vb pe mess... my id is: ovi_mate_k...

Te pup si imbratisez !

D-zeu sa te binecuvinteze !

:)