Wednesday, November 26, 2008

iar fac bagajul

a venit din nou vremea sa impachetez.
am pus in valiza tot ce am avut mai pretios: amintirile frumoase din facultate, lucrarea de licenta, imaginea copiilor carora le-am zambit timp de 2 luni, cate o poza cu beti si cu mine in robe de absolvente, proiectele amicus pentru care m-am bucurat, m-am enervat si am plans, imbratisarile celor dragi, zambetul din suflet- datorat, in mare parte lui beni, clipele de tristete profunda si cele de bucurie intensa, telefoanele cu dor ale mamei si conversatiile cu sorela frumoasa si draga, nenumaratele binecuvantari din partea Domnului... ce mai! am un bagaj...
a fost un an de viata plin si pentru prima data de cand imi fac bagajul anual, imi dau seama ca valiza nu e goala, ca nu am trait degeaba si ca intru in noul an cu dorinte si sperante pe care nu le-am avut pana acum.
e prima data cand ma bucur ca plec.

Thursday, November 20, 2008

prea mult zis sfat

http://lauragavrila.blogspot.com/2008/11/blog-suspendat.html
cand mai ai clipe, minute, ore sau zile in care te simti "fara de", ia pijamaua pe tine si hanoracul galben si adu-ti aminte ca toti te iubim. poate ajuta si daca pui manusile si fularul.
pana la capat

Monday, November 10, 2008

mi-am dat seama ca sunt atat de egoista si ca ma preocupa atat de mult lucruile care mi se intampla, incat am uitat sa mentionez ca saptamana trecuta a fost ziua lui Beni si ca am reusit sa ii cumpar un cadou pe care mi l-am dorit pentru el timp de un an de zile.
maine e ziua unei dragi, foarte dragi persoane. pentru ea nu m-am gandit timp de 365 de zile la un cadou potrivit, dar ma gandesc acum ca cel mai frumos si sincer cadou pe care i-l pot face este o rugaciune din inima. e darul cel mai pretios pe care il am acum la mine.
la vesnici ani, Laura (cum ar spune clanul Hatia)
we all love you!