Monday, March 16, 2009

momentul stanjenel


nu e vorba despre nici un moment stanjenitor, ci doar despre sinceritate declansata cu ocazia unei discutii deschise intre fete. obiectul care a facilitat comunicarea si ordinea in care s-a intamplat aceasta a fost un stanjenel "imprumutat" din aranjamentul floral de pe amvon.
de cum am inceput sa vorbim sincer despre ceea ce ne dorim, a inceput si stanjenelul sa se deschida. mana dupa mana si vorba dupa vorba, au adus caldura, au deschis floarea si prilejul onestitatii.
iti multumim, Doamne pentru minuni mici

Friday, March 6, 2009

o vineri

m-am dus la cumparaturi. dar pana sa ajung la centru comercial, a trebuit sa ma trezesc. zis si facut: am deschis ochii cu greu, ca dupa 2 zile de conjunctivita si am ascultat ceva despre iezuiti si ce fac ei...sau mai bine zis ce nu fac, asta pt ca m-am gandit sa ascult ceva intelginet. pana la urma am adormit la loc. dupa eforturi intense de extragere din pat, m-am imbracat si am stat in holul casei, nedumerita cu privire la destinatia pe care urma sa o am. am zis ca primu' autobuz ce vine il iau, dar pana una, alta, m-am decis sa imi fac si abonament. normal ca pana mi-a facut tanti de la bilete abonamentu' a trecut un sfert de ora si nici o masina...va asteptati sa zic ca au trecut multe, nu? nu se poate...e racadau.aici trece autobuzul odata cu vantul mancator de zapada (ce bine ca e primavara).
in fine...am ajuns la gara...inca nu imi explic de ce si am intrat in toate magazinele din mall, pentru a gasi o pereche de pantaloni care sa arate intr-un fel pe mine. din 20 de magazine parcurse, am gasit nimic. am venit inapoi acasa depresiva pt ca sunt grasa si stresata de timp, pt ca mai aveam vreo ora ca sa ajung la repetitii...

Wednesday, March 4, 2009

ea e roxi

deci...ea e roxi