Thursday, July 10, 2008

v-am zis ca e frumoasa


true love


glimpse of faith

The furthest i've been away from home is Earth.

n-am incredere

daca ma gandesc bine, totul a inceput foarte bine ieri. m-am rugat, eram increzatoare si plina de speranta ca totul va fi bine, am dat examenul de licenta si am venit acasa. eram linistita.
azi...nu stiu ce am patit... am intrat in panica pt ca imi facusem eu un calcul si daca as fi avut dreptate, luam nota 9.98 la licenta. cum sa iau 9.98? ma gandeam ca mai bine luam 8 sau 9, dar nu 9.98. asa ca...m-am plans mamei, care m-a ascultata neputincioasa si apoi parca L-am auzit pe Dumnezeu soptindu-mi "nu ai incredere deloc".
asa e.
Doamne, iarta-ma!

Wednesday, July 9, 2008

se zice ca ne-am profanat

am terminat cu licenta azi. cand am iesit ne-a zis un prof, mare om, mare caracter, ca trebuia sa fi avut cursul festiv dupa toata treaba asta cu licenta si nu mai stiu ce, ca acum o sa ramanem cu frustrari neexprimate. si mai zicea el ca la cursul festiv ne-am eliberat si ca eram egali cu ei, cu profii, dar acum, iar ne-au subjugat, iar ne-au evaluat. ne-am profanat din nou.
imi pare rau sa aud asta, dar sincer nu ma simt. ma simt libera ca pasarea cerului si recunoascatoare fata de Domnul meu cel bun si fata de prietenul meu cel drag care m-a sustinut de dincolo de usa.

incomplete